nlc.hu
Sztárok

Pénzköteggel pózoló Aurelio

A frissen szabadult Aurelio máris kiverte a biztosítékot a viselkedésével

Rossz szemmel nézik, miket csinál a reintegrációs őrizetben.

Alig 3 hete szabadult Aurelio, de máris kihúzta a gyufát a rajongóknál. A legutóbbi TikTok-videójában egy köteg húszezrest lóbál, amit állítólag sportfogadással nyert. Mint a Bors írja, a kommentelők közül sokan nem értik, hogy mégis hogyan szedett össze ennyi pénzt ilyen rövid idő alatt, illetve a viselkedése miatt is kérdőre vonták, mondván nem ez a megfelelő annak fényében, hogy előbb szabadulhatott.

Aurelio

Kötegnyi pénzzel “hergeli” az embereket Aurelio – Forrás: Frizbi TV / Frizbi különkiadás / YouTube – videó (2024. febr. 25.)

Többen azt kifogásolták, hogy ahelyett, hogy visszavonultan élné a mindennapjait, ő inkább még fel is hívja magára a figyelmet.

Azért furcsa, hogy azt mondta, megváltozott. Szomorú, mert én elhittem”, “Nem tudtam, hogy ennyit lehet keresni a BV-ben”, “Pedig a Hajdúnál azt mondta, mennyire szégyelli magát, ahogy korábban viselkedett, mert egy kis hülye gyerek volt”, “Nem tudom, hogy ha börtönből szabadultam volna, és még egyébként tartana a büntetésem, ilyen vidáman lengetnék-e 2-3 milliót egy videóban. Főleg, hogy még jobban figyelnének, mint eddig. Mondjuk többek között a NAV is” – olvasható a hozzászólások között.

@onorato10

A tutti! Avanti!!! Forza Juveee!!! Nagy foci Nagy💶

♬ eredeti hang - Caversaccio Aurelio

Mint arról beszámoltunk, Aurelio a büntetése további részét a bajai otthonában tölti reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán. Az egykori reality-sztár tavaly nyáron adott interjút a börtönből, akkor bevallotta, hogy a rácsok mögött van ideje átgondolni, milyen hibái voltak és hogyan változtatna azokon: „Sok dolgot szégyellek az életemben. (…) A börtön nagyon megváltoztatott. (…) Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. (…) Nagyon elszaladt velem a ló, és a börtön volt a fék”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top