nlc.hu
Aktuális

Így él a börtönből a napokban szabadult Aurelio

Kiderült, miket csinál a kiszabadult Aurelio

Baja belvárosában bárki összefuthat vele.

Mint arról beszámoltunk, két év után pár napja kiengedték a börtönből Aureliót, aki a büntetése további részét bajai otthonában töltheti reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán. Itt várja, hogy ténylegesen is leteljen a rá kiszabott 3 év 5 hónapos börtönbüntetése. Az egykori Való Világ-szereplő szabad mozgása napi szűk egy órára van korlátozva, így okosan kell beosztania az idejét. A Ripost szerint egyik nap például beült kávézni a barátaival. 

Aurelio Caversaccio (VV Aurélo)

Aurelio Caversaccio (VV Aurelio) Fotó: Nagy Zoltán

A celebet a Bors szúrta ki Baján a Szentháromság téri kávéház teraszán, ahol Aureliót a barátai, illetve egy fiatal lány várta, aki majd két évvel ezelőtt egy kislánynak adott életet a férfitól. A lap azt írja, hogy Aurelio percre pontosan betartotta az időkorlátot és amikor kellett, távozott a helyszínről. Állítólag ideje nagy részét édesanyja társaságában tölti, emellett látogatókat is fogadhat.

Ügyvédje nemrég arról beszélt, hogy értesülései szerint több tévés szereplés kapcsán is felvetődött Aurelio neve, ám amíg tart a reintegrációs őrizet, erre nincs lehetősége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top