nlc.hu
Aktuális

Aurelio a börtönben töltött időről

Aurelio a börtönbüntetésről: „Mindennap azt álmodom, hogy menekülök, kerítéseket mászok”

Aurelio már nem nézhette vissza magát a Fókuszban, ugyanis tegnap délután óta a börtönbüntetését tölti.

Ahogy arról korábban az nlc is beszámolt, Aurelio Caversaccio egykori VV-győztest 2 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablás miatt, erre pedig rápakoltak egy korábbi, felfüggesztett büntetést, így összesen három és fél évet kell egy cellában töltenie. Aurelio a mai napig azt állítja, nem rabolt embert, de megbékélt az ítélettel és amennyire lehet, felkészült a börtönévekre – erről a bevonulás előtt a Fókusznak nyilatkozott.

Folyamatosan álmodok vele. Múltkor azt álmodtam, hogy bent vagyok és kiengedtek egy gyorskajáldába. Nagyon örültem. Majdnem mindennap ilyesmit álmodok, vagy menekülök, kerítéseket mászok… Rettenetesen félek a körülményektől. Sokan azt gondolják, hogy az emberektől félek, de én annyi emberrel találkoztam már. Még olyan emberrel nem találkoztam, aki ne kedvelt volna meg fél órán belül, vagy legalább azt mondta, hogy elférünk mi itt egymás mellett” – vallotta Aurelio az utolsó interjúban. Azt is elárulta, hogy könyveket és olasz szótárt visz magával a börtönbe. 

Terveiről a Borsnak is nyilatkozott. „A börtönből hasznot húzok. Egy életrajzi könyvet írok majd, amiből sok pénzt keresek, leszokom a kávéról és a cigiről is. (…) A barátnőm szerintem kicsit örül, hogy megszabadul tőlem, mert elég sok vagyok és idegesítő. De a viccet félretéve, nyilván nagyon hiányzunk majd egymásnak. A kapcsolattartóm az anyukám lesz, Edit, a szerelmem és Pumped Gabó is. Editnek egyébként azt mondtam, hogy nem kötelező megvárnia engem. Ha úgy érzi, hogy annyira stabil a szerelmünk, hogy folytatni akarja, amikor kijövök, akkor mehet. Én szeretném folytatni. Ha nem, nem. Egyébként, ha nem lett volna ez az ügy, már nem biztos, hogy együtt lennénk, mert sokszor kihúztam a gyufát, sokszor nem tartottam be az ígéretemet, viszont ezen nagyon szeretnék változtatni és változtatni is fogok.”

aurelio caversaccio

Aurelio utolsó interjúja a börtönbe vonulás előtt (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top