nlc.hu
Aktuális

Aurelio hamarosan börtönbe vonul

Sötét gondolatokkal küzd a hamarosan börtönbe vonuló Aurelio

Aurelionak a szereplés volt az élete, de most nehéz időszak vár rá.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Aureliót elítélték emberrablásért, ráadásul korábbról még volt másfél év felfüggesztett börtönbüntetése, ami hozzáadódik a mostani büntetéshez, így majdnem négy évet kapott. A valóságshow-sztár az utóbbi időben meghúzta magát, de az elmúlt években nagy lábon élt, ahol tehette, szerepelt, ami innentől minden bizonnyal megváltozik.

aurelio börtön

Aurelio börtönbe vonul (Fotó: Smagpictures)

„Át kellett gondolnom az eddigi életem. Hiába nyertem valóságshow-t, érthető, hogy a kereskedelmi tévé nem foglalkoztat majd valakit, akit emberrablásért ítéltek el. Nekem a szereplés, az önmegvalósítás volt a mindenem” – mondta a vasárnap adásba kerülő Frizbiben Aurelio, aki nagyon fél a rá váró megpróbáltatásoktól.

„Amióta apám meghalt, családot szeretnék, de nem tudok mit mondani a páromnak. Nehezen éltem meg az elmúlt négy évet. Rengetegszer megfordult a fejemben az öngyilkosság. Sokszor nem tudtam a párom mellett aludni, mert álmomban rugdostam, csapkodtam. Most heti kétszer járok pszichológushoz. Nem magától a börtöntől félek, hanem a körülményektől” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top