nlc.hu
Aktuális

Félti a börtöntől Aureliót Pumped Gabo

Így segítene Aureliónak túlélni a börtönt Pumped Gabo

Pumped Gabo cigarettát és pénzt vinne a rácsok mögé, a többéves börtönbüntetésre ítélt Aureliónak.

Sajnálja és félti barátját Pumped Gabo. Az izomceleb – a Bors cikke szerint – meglepődött, hogy Aureliónak börtönbe kell vonulnia. „Nevetséges, hogy akiknek börtönben kellene lenniük, azok szabadon mászkálnak, Aureliót meg beteszik a börtönbe. Szégyen” – méltatlankodott Pumped, akinek barátját egy emberrablási és önbíráskodással záruló ügyben ítélték el 2 év 3 hónapra.

pumped gabo

Pumped Gabo segítene Aurelión (Fotó: Instagram)

 

Miért ítélték el?

Aurelio Caversacciótól négy évvel ezelőtt egy ismerőse ellopott 130 ezer forintot. A valóságshow-hős a vád szerint többször megütötte, majd több ismerősével együtt elrabolta a férfit, hogy visszaszerezzék tőle a pénzt. A botrányhős azóta több műsorban is szerepelt, ám az utóbbi időben meghúzta magát, csak a közösségi oldalán lehet követni az életét. Aurelio eleinte tagadott, de most már részben elismerte bűnösségét.

Erre az ítéletre ráadásul még hozzájön Aurelio korábbi drogügyei miatt kiszabott 1 év 2 hónap. Gabo mindenesetre kiáll barátja mellett, ha kell meg is látogatja, vinne neki cigit és pénzt, segítené, ahogy tudná.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top