nlc.hu
Sztárok

Aggódik Aurelióért Pumped Gabo

Nagyon aggódik a börtönben ülő Aurelióért Pumped Gabo, már egy hónapja nem jelentkezett a barátja

Reméli, nem csinál bent semmi butaságot a valóságshow-sztár.

Saját hibájából nem tudta meglátogatni egy hónappal ezelőtt a börtönbüntetését töltő barátját Pumped Gabo. Abban bízott, hogy a félresikerült találkozó után azonnal felveszi vele a kapcsolatot Aurelio, de nem így történt. Gabo most nagyon aggódik Aurelióért; attól tart, hogy újra depresszióba süllyed odabent. Minderről a Borsnak beszélt az izomceleb.

Aurelio

A 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti Aurelio – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Azóta egy hónap eltelt és semmi hírem róla, nem jött újabb levél, nem is hívott… Biztosan megharagudott rám. (…) Még a gyermeke édesanyjával sem üzent. Bízom benne, hogy megbocsájt nekem, hogy összeszedi magát és nem csinál semmi butaságot!” – panaszkodott a bulvárlapnak Gabo.

Az izomceleb arra gondol, valószínűleg nem érzi jól magát Aurelio, és ezért nem akar vele beszélni. Mint mondja, az exvillalakó korábbi leveiből is az derült ki a számára, hogy hiába igyekszik erős lenni a rácsok mögött, egyre nehezebben viseli a bezártságot.

Aurelio egyébként júniusban exkluzív interjúban vallott arról, hogy mennyire megváltoztatta a börtön: “Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak“. Az egykori VV-győztes amúgy abban bízik, hogy idén karácsonyra már otthon lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top