nlc.hu
Sztárok
El sem hiszed, milyen nagy lett már Kulcsár Edina fia!

El sem hiszed, milyen nagy lett már Kulcsár Edina fia!

Nem is olyan rég Kulcsár Edina fia, Medox még pici baba volt. De elég volt kettőt pislognunk, és a legidősebb fiú hatalmasat nőtt, kész fiatalember lett belőle.
Kulcsár Edina és Medox

Hihetetlen, de Kulcsár Edina kisfia hamarosan már a hatodik születésnapját fogja ünnepelni! Medox a legidősebb a sztár gyermekei közül, a kissrác pedig már nagyon régóta komolyan veszi ezt a státuszát a családban. Tavaly például arról számolt be az édesanyja egy posztban, hogy Medox milyen gondoskodóan és éretten tervezte a saját és a kishúga, Nina születésnapját:

„A szülinapjáról beszélgettünk az előbb, és ő olyan cuki, hogy közölte, neki csak egy torta kell majd a szülinapjára, semmi más, de most tervezzük inkább Nina szülinapját, mert az hamarabb lesz, mint az övé! Az én okos kisfiam!” 

Ma pedig Edina egy közös képet osztott meg az Instagramján a fiával. A vérbeli nyárzáró fotón anya és fia láthatóan pancsolás után, napozás közben mosolyogtak a kamerába. A kis Medin pedig csak most látszik igazán, mennyire hatalmasat nőtt! Igazi nagyfiú lett, aki minden nappal egyre jobban hasonlít Edinára. Ezt pedig a kommentelők is megfigyelték:

  • „Kész nagyfiú lett! Megy az idő. És sármos, jóképű, tiszta anyukája!” 
  • „Gyönyörű Medi, mint Édesanyja! ”
  • „Ennek a fényképnek van egy sajátos varázsa, két felülmúlhatatlan szépsége, amit senki sem ítélhet meg negatívan. ”
  • „Annyira aranyos.”
  • „Gyönyörű kis Medi!”

A fotót ugyan nemrég tette közzé Edina, máris több ezer lájk érkezett a posztra. Ha te is megnéznéd, mennyire döbbenetesen nagyfiú lett Medoxból, ide kattintva megteheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top