nlc.hu
Trend
Ezek a hálóruhák legyőzik a kánikulát

A kánikulai éjszakák titka: hálóruhák, amik legyőzik a hőhullámokat

Hőségriadó idején különösen fontos, hogy megfelelő hálóruhában aludjunk: egy jól választott darab még a forróságban is komfortossá teszi az éjszakát.

Nyáron a forróság különösen embert próbáló: a napközben felgyülemlett hőség extrém lassan hagyja el a lakás falait, éjszakára pedig csak nehezen hűl le a levegő. Ilyenkor különösen fontos, hogy olyan hálóruhát válasszunk, ami segít kényelmessé, na és persze stílusossá is tenni az éjszakákat.

Örökzöld alapdarab: a pizsama

A klasszikus pizsama tökéletes választás, ha a légkondicionáló vagy a ventilátor miatt nem szeretnél csupasz bőrrel aludni. A megfelelő női pizsama segít a testhőmérséklet optimalizálásában alvás közben, hiszen egy jól szabott, szellős és légáteresztő anyagból készült darab segít fenntartani az ideális alvási hőmérsékletet, ráadásul higiénikus megoldás is a kánikulában. Ha rövid változatra voksolsz, akkor szinte észrevétlen marad kánikulában is a testeden.

Fotó: Astratex

Fotó: Astratex

Nőies és elegáns: a hálóing

A rövid, térd fölé érő fazon kiváló viselet egy meleg nyárestére, az A-vonalú szabás pedig engedi levegőzni a testet, sehol sem szorít, szabad teret ad a mozgásnak és zavartalan pihenést nyújt. Mindemellett pedig a hálóing stílusos és nőies is. Pamut anyagból készült változata szuper választás egy komfortos, hétköznapi estéhez, a szatén pedig megteremti a szexi és romantikus hangulatot.

Nyáron is kiváló megoldás: a köntös

Az esti órákban, amikor már nem szívesen feszengünk otthon a kényelmetlen és egész napon át hordott utcai ruhában, de még szeretnénk ébren élvezni a lefekvés előtti időt, nyáron jelenti csak igazán a komfortot egy lenge köntös. Gyorsan magunkra kaphatjuk, kényelmes és praktikus napnyugta után és a reggeli kávézáshoz is a teraszon. Csak az ízléseden és stílusodon múlik, hogy egy élénk színű, modern változattal csempészel vidámságot vele a mindennapjaidba, vagy inkább valami elegánsabbat viselnél, egy kis extra komfortérzetet és luxust ajándékozva magadnak.

Fotó: Astratex

Fotó: Astratex

Ha a hőség különösen megvisel, érdemes a következőkre is odafigyelni:

  • Színválasztás: a világos színek, mint a fehér, bézs vagy világoskék előnyösebbek, mivel kevésbé vonzzák a hőt, ráadásul egy kis üdeséget visznek a forróságba.
  • Anyagok: a pamut vagy a bambusz remek alternatíva, ha extra szellős és környezetbarát megoldást keresünk.
  • Egy kis plusz: egy hűsítő párna vagy speciális hűtő matracbetét is segíthet jobban átvészelni a meleg éjszakákat, ha pedig megiszunk lefekvés előtt egy kis pohár vizet, az segíthet testhőnk szabályozásában.
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top