nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Elengedést és önbizalmat is hozhat a Hold játéka – Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 28-szeptember 3.

A fogyó Hold lassan, de biztosan visz minket az erőinket felfrissítő újhold felé.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 28.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 10:49-től Rák

Ha mára tárgyalást, megbeszélést terveztél, azt jó lenne reggelre időzíteni. A reggeli szellőztetésről se feledkezzünk meg, talán akkor még beengedhetünk a lakásba egy kis friss levegőt. A locsolást viszont inkább estére időzítsd, akárcsak a nagymosást!

CSÜTÖRTÖK – augusztus 29.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Amit csak érünk, mossuk le, el és fel, mert ma különösen hatékony lesz és tartósabb eredményt hoz a vízzel való tisztítás. Magunkról se feledkezzünk meg, de ha úgy érezzük, hogy több vizet már nem tudunk inni, dobjuk fel pohár vizünket egy kis citromlével vagy mentalevéllel.

PÉNTEK – augusztus 30.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 19:11-től Oroszlán

Ma az átlagosnál érzékenyebbek lehetünk, akár olyan dolgok, történések, vélemények is a lelkünkbe tiporhatnak, melyektől máskor meg sem rezzenünk. Kitartás, holnapra már átlendülhetünk a dolgon, addig is igyekezzünk nem (nagyon) megsértődni! Segítségképpen a negatív érzések elengedése is beleférhet a mai napba, ha kifejezetten koncentrálunk rá.

SZOMBAT – augusztus 31.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Ma már egyszerűen lepereghet rólunk minden bántás, sértés vagy rosszindulatú szurkálás. Húzzuk ki magunkat és kellő önbizalommal álljunk a kihívások elé. Persze ettől még meghallgathatjuk, akár el is fogadhatjuk mások véleményét, ettől nem csorbul saját értékelésünk.

Kelta holdtündér festmény

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – szeptember 1.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Dráma és szenvedély is érkezhet ma, maradjunk nyitottak a változásra. Ha valaminek lejárt az ideje, engedjük el merészen, úgyis új hónap kezdődik. A hamarosan ránk köszöntő újhold pedig nagy erővel fogja támogatni mini újjászületésünket.

HÉTFŐ – szeptember 2.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 05:48-tól Szűz

A hét kezdete új energiákat hozhat, ezek segítségével pedig gondosan és precízen szkennelheted függőben lévő ügyeidet, akár részleteiben is rálátva az apró lépésekre. Lehet, hogy csak nagyon finoman kéne módosítanod az irányt, de ez az apró változtatás később nagy eltérést generálhat abban, hogy mennyire távolodsz el vagy közelítesz kitűzött céljaidhoz.

KEDD – szeptember 3.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Szűz

Új energiákat, új ötleteket, de akár hatékonyabb módszereket is hozhat az újhold. Érdemes aprólékosan átnézni futó projektjeidet, és részletekbe menően megtervezni, hogy hogyan juthatsz egyről a kettőre. Lehet, hogy elsőre nem lesz átütő erejű a változás, de figyelmesen, precízen haladva nem kétséges, hogy előbb-utóbb átszakítod a célszalagot.

Az ősz beköszöntével egyébként is érdemes átnézni, akár alakítani, rendezni napirendedet. Legyen most elsőrendű szempont a praktikum és a célszerűség. Nem kell azonnal és elvágólag bevezetni minden új szokást az életedbe, engedd meg magadnak a fokozatosságot, mert kis lépésekben sokkal biztosabb lesz a siker.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top