nlc.hu
Család
Drogot csempészett felesége kólájába

Elkezdte mérgezni a felesége kóláját, hogy a lányával lehessen

Alfred kábítószeres kólával próbálta elbódítani a feleségét, hogy összejöhessen a nő előző házasságból származó lányával.

Bűnösnek vallotta magát a Wayne megyei bíróságon hétfőn a 71 éves Alfred W. Ruf. Az idős férfi 2021-ben csaknem tucatszor rakott kábítószert a felesége kólájába. Azért akarta elbódítani a nőt, hogy lefeküdhessen az asszony előző házasságból született lányával.

A feleség 2022. januárjában jelentette a rendőrségen, hogy a férfi meg akarja őt mérgezni. Pár hét alatt hatszor került ugyanis kórházba megmagyarázhatatlan fejfájással, álmossággal és kegyetlen hasmenéssel.

pohár kóla, jégkockával

Egyre durvább lett a kóla (Fotó: Pexels.com)

A kórházi tesztek több kábítószer jelenlétét kimutatták az asszony szervezetében, kokaint, MDMA-at és benzodiazepineket is jeleztek a műszerek.

Alfred bevallotta, hogy ő tett drogot a felesége italába, kiderült az is, hogy a kábítószert az asszony lányától kapta. Egy idő után azonban már nem csak az volt a furcsa pár célja, hogy elaltassák az asszonyt, hanem, hogy megöljék és felvegyék az életbiztosításából származó pénzt. Így pedig össze tudnak házasodni.

Erre azonban nem kerül sor egyelőre, mert a férfit 4 év börtönre ítélte a bíróság. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top