nlc.hu
Sztárok
Videón Halastyák Fanni és VV Barna eljegyzése

Videón Halastyák Fanni és VV Barna eljegyzése

Az RTL Fókusz kamerája megörökítette a pillanatot, ahogy Fenyvesi Barna feltette a nagy kérdést szerelmének, a Sztárboxban ringbe szálló Halastyák Fanninak.

Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni egészen a harmadik menetig küzdött a ringben Hódi Pamelával szemben a vasárnapi Sztárboxban, ám ahogyan korábban mi is megírtuk, az utolsó menet előtt feladta a mérkőzést. Az este mégsem telt el ezek után sem keserédesen az énekesnő számára, aki a veresége után azt nyilatkozta, tisztában van azzal, hogy az ő kezébe inkább a mikrofon való. Ráadásul, az este végén egy hatalmas meglepetés is érte az énekesnőt, párja ugyanis megkérte a kezét. 

Videón Halastyák Fanni és VV Barna eljegyzéseFanni párja, VV Barna a nézőtéren szurkolt neki, és már az adásban is elmondta, hogy mennyire büszke rá. Az estét pedig még csodásabbá akarta tenni párja számára, méghozzá azzal, hogy feltette neki a nagy kérdést. A pillanatot az RTL kamerái is rögzítették, íme a videó: 

„Heves a kapcsolatunk, mégis sokkal nyugodtabb lettem mellette, tehát nem feltétlenül vágyok erre az állandó menésre, hogy minden hétvégén buli, csajozás… Úgy érzem, erre jelenleg nincs szükségem” – mondta korábban szerelméről VV Barna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top