nlc.hu
Sztárok

Párharc

Ez tett pontot Halastyák Fanni és Szlépka Armand kapcsolatára

A pár egyik tagja bevallotta, mi okozta a gondokat.

Ahogy korábban mi is megírtuk, az Ázsia Expressz harmadik évadában még egymást segítve, párként tűnt fel Halastyák Fanni – ismertebb nevén Nemazalány – és Szlépka Armand, ám a műsor sajtótájékoztatóján már arról beszéltek, hogy elváltak az útjaik. Elmondásuk szerint sok mindenben különbözött a véleményük, Armand pedig azt is elmondta, hogy azon is mehetett el a játék, hogy Fanni nem bízott saját magában. A Való Világ egykori játékosa a Mokkában beszélt a szakításuk eddig nem hallott körülményeiről.

„Nekünk voltak nehézségek a játék során, hiszen mi itt a játék végén szakítottunk. Eljött a játék vége, szakítottunk, megpróbáltuk még egyszer, és a szakításunk az most úgy csúcsosodott ki, hogy újra megvolt a nagy szakítás, ez a végleges… Ez egy végső próbatétel volt, reméltük, hogy jól fog elsülni. Próbálkoztunk, de sajnos így sikerült. Volt egy kérdés, amit nem vágtak be az adásba, amikor megkérdezték, hogy egy 10-es skálán mennyire szeretem Fannit, de arra már nem akartam válaszolni. Elég nagy mélypontokat éltünk meg” – taglalta Armand.

Halastyák Fanni és Szlépka Armand egyébként elsőként esett ki a Párharcból, ami megviselte őket. Remélték, hogy úgy alakul a műsor számukra, mint az Ázsia Expressz.

Halastyák Fanni (Nemazalány) és Szlépka Armand

Halastyák Fanni (Nemazalány) és Szlépka Armand (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top