nlc.hu
Sztárok

Halastyák Fanni nehéz gyerekkora

Nehéz gyerekkortól az országos ismertségig: ő Nemazalány, Halastyák Fanni

Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány rövid idő alatt robbant be a magyar zenei életbe, sikere azóta is töretlen.

Nemazalány LiL G-vel előadott első száma néhány hét alatt több mint 10 millió kattintást ért el, mára már 25 millió felett jár a klip nézettsége a legnépszerűbb videómegosztó portálon. Fanni az X-Faktorból megismert ugyancsak fiatal tehetséggel, Sofi-val is ontja magából a slágereket.

Halastyák Fanni nehéz gyerekkora

(Fotó: Sajtóklub)

Siker mögött nehéz gyerekkor

Korábban a Palikék Világa by Manna adásában vendégeskedett  Halastyák Fanni és Sofi , azaz Ádám Szófia, ahol Fanni elárulta, hogy nem volt egyszerű gyerekkora.

„Őszinte leszek, én csak meg akartam szabadulni a régi életemtől. Ha kell, akkor megoldok mindent, az nem gond. Csak ott akartam hagyni a múltamat, meg azt a várost. Nem éreztem azt, hogy bármilyen pozitív inger tud még ott érni a sok negatív után. Nem volt egy jó gyerekkorom sem, rossz párkapcsolat meg nagyon sok más, amit lehet, hogy nem kéne így kiemelnem, de ez a sok apróság összeállt” –  mondta el Nemazalány és hozzátette, nehéz gyerekkora volt, rossz körülmények között nőtt fel. 

Friss szerelem, nagy kaland

Nemazalany Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand (VV Moh) csupán 4 hónapja vannak együtt, így vágnak neki az Ázsia Expressz 3. évadának.

“Nem vagyunk túl régóta együtt. Nemsokára lesz 4 hónapja, szóval nagyon-nagyon friss a kapcsolatunk” – mesélte a dalszövegíró, dalszerző, énekesnő.

A friss szerelmesek szerint két opció van: vagy nagyon összehozza őket az Ázsia Expressz, vagy rájönnek, hogy nem illenek egymáshoz. Ők mindenesetre az előbbiben bíznak. “Úgy vagyok vele, hogy most megismerjük egymás rigolyáit, és ki fog derülni, hogy mennyire passzolunk a nagyvilágban is egymáshoz” – vélekedett Fanni.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top