nlc.hu
Sztárok

Szlépka Armand és Nemazalány az Ázsia Expressz győztesei!

Nemazalány és Armand az Ázsia Expressz győztesei: „A finálé előtt nem volt szerencsénk, de az élet visszaadta”

Hihetetlenül fordulatos verseny után Szlépka Armand és Nemazalány az Ázsia Expressz győztesei!

Elképesztő és drámai fordulat után, Halastyák Fanni Nemazalány és Szlépka Armand nyerték meg az Ázsia Expresszt. A finálé hajnalán ugyanis rosszul lett Gyebnár Csekka, akit végül mentővel kellett kórházba vinni, így nem tudott versenyezni a döntőben. Fanni és Armand természetesen örültek az új esélynek és éltek is a lehetőséggel.

„Amikor beértünk a célba és kiderült, hogy mi vagyunk az elsők, örültem, de nem volt bennem olyan mélyről fakadó öröm. Leginkább fel sem fogtam, hogy mi történik, csak azt éreztem, hogy valaminek vége van és mi jól teljesítettünk. Szegény Fanni eléggé küzdött, hogy ne legyen rosszul az utolsó sprint után, mégis átadta magát a pillanatnak, elképesztően boldog volt, rajta szerintem sokkal jobban látszott az öröm. Ő még nem nagyon nyert semmit korábban, nekem azért sportolóként már volt benne részem. Ne értsen félre senki, természetesen nagyon boldog voltam, csak kifelé nem annyira látszott” – kezdte az nlc-nek Szlépka Armand. Elárulta, korán reggel szólt nekik a stáb, hogy mégis visszakerültek a versenybe.

Nemazalány és Armand

Fotó: TV2

„Hajnali hatkor keltettek, hogy álljunk készen, mert ott vagyunk a fináléban. Ekkor hallottuk, hogy Csekka az éjszaka közepén rosszul lett és sajnos nem tudja folytatni a versenyt. Persze örültünk az új esélynek és mindent megtettünk a győzelemért. Amikor kiestünk a döntőt megelőző nap, visszakaptuk a telefonunkat, felhívtam a nővéremet, aki azt mondta, nem igazságos, hogy így érjen véget ez a kaland. Azt hangoztatta, hogy tuti visszakerülünk a játékba, én meg mondtam, hogy erre nincs esély. Aztán a sors mégis így hozta. Hozzátenném, nem tudtam volna ennyire örülni a győzelemnek, ha a kiesésünk napján nem tettünk volna meg mindent azért, hogy a legjobbak legyünk. Akkor és ott nem volt szerencsénk, de az élet visszaadta” – mondta Moh.

Fanni többször elmondta a verseny alatt, hogy erős a hite, ám, amikor kiestek a játékból, egy kicsit összetört. „Igen, ott volt egy kis megingás, de tényleg nagyon hisz Istenben. Tipikusan az ad és elvesz esete, csak nálunk fordítva volt.”

Nemazalány és Armand

Fotó: TV2

Hullámvölgyekből nem volt hiány, sem náluk, sem a többi párnál. Armand mégis az utolsó héten érte el a legmélyebb pontot. „Egyértelműen a galambos feladat volt az alja, amikor a memóriámat kellett megdolgoztatnom, ebben pedig nem vagyok jó. Jöhetett volna bármilyen fizikai megmérettetést, csak ez ne. Szerencsére akkor Fanni erős maradt és visszahúzott, aztán új erőre kaptam” – vallotta be a sportoló, aki sokak szerint a türelem mintaképe.

Azt gondolom, hogy egy nő mindig nehezebben viseli a nomád körülményeket. Aki pedig a párjával megy egy ilyen kalandra, annak kutyakötelessége végig mellette lenni és a rosszabb periódusaiban is támogatni. A verseny előtt Fanni elmondta, hogy mindentől fél, de azon lesz, hogy leküzdje a félelmeit. Próbáltam mindig azt éreztetni vele, hogy szükség van rá is minden egyes feladatban és tudtára adtam, hogy nem hátráltat. Végig mellette voltam, segítettem legyőzni a határait, de ez fordítva is igaz. Egyébként is elég nyugodt természetű vagyok, nagyon nehéz kihozni a sodromból.

Arra is választ kaptunk, hogyan hatott a kapcsolatukra ez a verseny. „Amikor kiutaztunk Jordániába, mindössze négy hónapja voltunk együtt, szóval elég friss volt még a kapcsolatunk. Valaki 10 év alatt nem él meg annyi mindent, mint mi ebben a másfél hónapban. Megismertük egymás határait, pozitív és negatív értelemben is. Az biztos, hogy mély vízbe ugrottunk azzal, hogy igent mondtunk az Ázsia Expresszre” – fejtette ki Armand, aki a legboldogabb pillanatát is felidézte.

Nemazalány és Armand

Fotó: TV2

„Számomra az volt a csúcs, amikor megnyertük az utolsó héten az egymillió forintot. Nem a pénz miatt elsősorban, hanem azért, mert végre nyertünk valamit. Sokszor ott voltunk a játékokban a végén, de az első kihívástól eltekintve egyszer sem győztünk. Ott végre újra szerencsésnek éreztem magam és kaptam egy kis motivációt az azt követő pár napra.”

A sportoló azt mondja, jelenleg nem biztos abban, hogy újra igent mondana a kalandra. „Attól is függ, hogy milyen helyen kéne helyt állni. Ha valami eddig ismeretlen helyszínre vinnének, akkor lehet, hogy belevágnék. De borzasztóan nehéz egy hónap volt, rengeteg hullámvölggyel, bár az idő megszépíti a dolgokat.”

Armand azt is elárulta, mihez kezdenek a nyereménnyel. „Nagyon sok tervünk van és teszünk is érte, hogy elérjük a céljainkat. Fanni meg akarja csinálni a jogosítványát, szeretnénk venni egy kocsit, valamint gondolkozunk egy közös vállalkozásban.”

Mindig kérdéses, hogy egy ilyen közös kaland hogyan hat egy kapcsolatra: vagy rossz vége lesz, vagy nagyon megerősíti a viszonyt. Fannival és Moh-val utóbbi történt. „Nagyon jól megvagyunk, erős a kapcsolatunk. Az az elsődleges tervünk jelenleg, hogy új lakásba költözzünk, mert a mostaniban nem férünk el Fanni ruháitól. (nevet) Egyébként most fejeztem be az egyetemet, műsorkészítő szakon, mellette hokizok, valamint szeretnék egy sportcsatornánál elhelyezkedni. Fanni pedig hamarosan kiadja az új albumát, szóval van dolgunk bőven.”

Nemazalány és Armand

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top