nlc.hu
Sztárok

Nemazalány szeretne menyasszony lenni

Nemazalány: „Szeretnék a közeljövőben menyasszony lenni”

Még csak most lesznek egyévesek, de úgy érzik, mintha évek óta együtt lennének.

Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány és párja, Armand még csak négy hónapja voltak együtt, amikor belevágtak az Ázsia Expressz harmadik évadának kihívásaiba. Ugyan a párost sokan féltették, hogy ez a verseny, és az összezártság majd a kapcsolatuk rovására mehet, a szerelmük kiállta a próbát. Pár nappal ezelőtt a fiatalok egy esküvői fotózáson vettek részt, ami több rajongójuk fantáziáját is beindította. 

Nemazalány és Armand

Nemazalány és Armand (Fotó: Instagram)

Az énekesnő a Blikknek mesélt arról, mit tett a kapcsolatukkal a műsor és milyen terveik vannak a jövőre nézve. 

Szerencsére az Ázsia Expressz pozitívan befolyásolta a kapcsolatunkat, megerősítette a szerelmünket. Nem egy baráttal vagy egy haverral mentem ki, akinek bármit oda lehet mondani, viszont a párok veszekednek, ami velünk is megtörtént, de nem volt semmilyen negatív hatása ránk nézve – mondta Fanni, aki hozzátette, olyan érzés, mintha már évek óta egy párt alkotnának. – Armand nem olyan beállítottságú, aki még komolyabbra fordítaná a kapcsolatunkat, hiszen szereti, hogy nincs megkötve a keze. Én másképp gondolkodom erről. Nagyon családcentrikus vagyok, és szeretnék a közeljövőben menyasszony lenni. Megértem a párom álláspontját is természetesen. Minden úgy jó, ahogy jelenleg van, az idő pedig majd eldönti, hogy hogyan tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top