nlc.hu
Sztárok

Nehéz múltjáról vallott Halastyák Fanni

Nemazalány: „Nem szívesen emlékszem vissza a gyermekkoromra”

Két különböző világ találkozott egymással.

Halastyák Fanni, Nemazalány és Szlépka Armand az utolsó erejükkel is küzdenek az Ázsia Expressz fináléjában, ahova úgy jelentkeztek, hogy kapcsolatuk mindössze négy hónapos volt. A páros eddig bebizonyította, hogy a szerelmüket csak megerősítette a műsor, azóta is egy párt alkotnak és szépen tervezgetik a jövőt. Ami pedig a múltjukat illeti, nagyon más körülmények között nőttek fel. 

Nemazalány és Armand

Nemazalány és Armand (Fotó: Instagram)

Nem szívesen emlékszem vissza a gyermekkoromra. Sok nehézségen mentünk keresztül. Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám. Diákként a nyíregyházi pláza kávézójában dolgoztam. Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre – mesélte Fanni a Meglepetés Magazinnak, Armand pedig hozzátette saját történetét. – Sosem voltak anyagi gondjaink, és a szüleim gyerekkoromban finanszírozták, hogy profi sportoló válhasson belőlem.

Armand végül más pályát választott és a ValóVilág 10-ben vált népszerűvé. Arról is meséltek, hogy Armand az Instagramon szúrta ki magának Fannit, és ott hívta el randizni, ami szerencsére jól sült el, és rögtön megvolt köztük a kémia. „Az is nagyon bejött, hogy a szöges ellentétem. Én lobbanékony és sokszor türelmetlen vagyok, ő összeszedett és megfontolt. A zaklatott lelkivilágomnak szüksége van egy olyan férfire, aki nyugalmat áraszt” – magyarázta Nemazalány. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top