nlc.hu
Trend
Bianca Censori felöltözött

Így öltözik Kanye West neje, ha nincs vele a férje

Ausztráliai útján egészen más stílusú öltözéket viselt Bianca Censori, mint amit megszokhattunk tőle.

Férje nélkül látogatott szülőhazájába, Ausztráliába Bianca Censori. Kanye West nejéről, aki leginkább pőre öltözködési stílusáról híresült el, egy melbourne-i hamburgerező biztonsági kamerája által készített felvételek kerültek ki a TikTokra, melyen egészen másként néz ki, mint általában szokott. Ezúttal ugyanis teljesen fel volt öltözve: fekete, oversize melegítőfelsőt és hozzá illő hosszúnadrágot viselt. Mintha csak egy másik ember lenne. 

Bianca Censori

Bianca Censori Melbourneben (Screenshot: Tiktok@College Dropout Burgers)

Mióta csak reflektorfénybe került, folytonos vita tárgya, hogy Censori vajon saját elhatározásából viseli a testét alig takaró outfiteket, esetleg a férje kényszeríti erre, hús-vér divatkiegészítőként használva őt. A pár, egy divatszakmában dolgozó ismerőse néhány hónapja így nyilatkozott erről: „Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye.”

A Page Six-nek ehhez képest a barátai arról beszéltek: Biancának lényegében munkaköri kötelessége, hogy így öltözködjön, civilben azonban teljesen más a stílusa. „Ha megnézed a róluk szóló sajtómegjelenéseket, azt hinnéd, hogy elment az esze, ezért jó volt látni őt a családjával,  olyan emberként, akire emlékeztünk” – fogalmazott egy barátja nyár elején. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top