nlc.hu
Sztárok
Salma Hayek együtt dolgozott Angelina Jolie fiaival

Salma Hayek együtt dolgozott Angelina Jolie fiaival

Maddox és Pax rendezőasszisztensekként dolgoztak a Without Blood című film forgatásán, ahol az egyik főszereplő Salma Hayek.

A napokban volt a Without Blood című dráma premierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A háború utóhatásairól szóló filmet Angelina Jolie írta és rendezte, két fia, a 23 éves Maddox és a húszéves Pax rendezőasszisztensként dolgoztak a film forgatásán, amelynek egyik főszereplője Salma Hayek volt. Hayek a People magazinnak elismerően nyilatkozott Jolie fiairól.

Salma Hayek együtt dolgozott Angelina Jolie fiaival

(Fotó: Getty Images)

Megkapták a stáb tiszteletét, jól bántak a stábtagokkal, nagyon a helyükön voltak. Nem úgy viselkedtek velem, ahogyan odakint. Nagyon is úgy voltak, hogy »jönnöd kell«, én meg azt mondtam, »oké!«. Elég szórakoztató volt

– mondta Salma Hayek.

Nem ez az első eset, hogy gyerekeivel dolgozik együtt Jolie. Korábban a 15 éves Vivienne asszisztensként segítette édesanyja és a zeneszerző Justin Levine munkáját a The Outsiders című Broadway-musicalben.

“Határozottan Viv az. Minden kétséget kizáróan. Simán helyreigazít. Rám szól, hogy »Nem olvastad a memót? Ezt és ezt kell megcsinálnunk, ezeken a pontokon kell végig mennünk«. Nagyon kemény asszisztens, aki nagyon komolyan veszi a dolgát” – mondta Angelina Jolie a People magazinnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top