nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sok dolgot a horoszkópnak rendelnek alá

Csillagjegyek, akik nagyon hisznek a horoszkópnak

Ezek a csillagjegyek könnyedén rendelnek alá mindent a horoszkópnak.

Skorpió

A Skorpióról pontosan tudni, mennyire erősen vonzódik a titokzatossághoz, a misztikához, mindenhez, ami szemmel nem látható. Amikor igazán mélyen elmerül az asztrológiában, úgy érzi hazaérkezett. Kifejezetten jó érzékkel rendelkezik, hogy igazán hasznos és kézzelfogható tanácsokat adjon a hozzá fordulóknak. Remek asztrológus válhat belőle, de valójában bármilyen más eszközt használva is megtalálhatja a helyét az ezotéria rejtélyes világában.

Csillagjegyek, akik sok dolgot a horoszkópnak rendelnek alá

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak elméje és szíve teljességgel nyitott mindenre, ami ezoterikus, ami alternatív módszer és tudomány. Rendívül kíváncsi, bámulatos megérzéseinek köszönhetően ösztönösen érzi az igazságot. Érzékeli a nem látható világot, pontosan tudja, hogy a világ jóval több annál, amit az érzékszervekkel befogadhat. Mélyen a lelkében azt is érzi, a horoszkóp, az asztrológia és minden más ezoterikus tanítás a valóságot mutatja, és tökéletes rendszert alkot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top