nlc.hu
Sztárok
Szikora Róbert értékes relikviáiról mesélt

Szikora Róbert értékes relikviáiról mesélt

Az Adom a napom legújabb epizódjának vendége Szikora Róbert, akinek a napját szerdán nyomon követhetjük.

Szerdán is izgalmas vendéggel várja a nézőket az Adom a napom legújabb adása, ugyanis nem más, mint Szikora Róbert adja egy napját a stream nézőinek, majd beszélget az este folyamán Geszti Péterrel.

Szikora Róbert többek között arról is mesélt, hogy versenyszerűen teniszezett, de a stábot beengedte otthonába is, ahol értékes relikviáit is megmutatta. Szikora Róbert óriási Beatles-rajongó, rengeteg emléke, tárgya és lemeze van a legendás együttestől.

Szikora Róbert értékes relikviáiról mesélt

(Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

“Itt egy Beatles-sarok van. Millió Beatles dolgom van” – mondta Szikora Róbert, akinek van egy értékes, dedikált lemeze, amit 1964-ben egy turnéjukon írtak alá. Szikora azt is elárulta, hogy a Beatles énekesével Tony Sheridan-nel együtt énekelt Németországban.

A stream-részletet ide kattintva megnézheted:

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját szerdán Szikora Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top