nlc.hu
Sztárok
Szikora Robi segíti az X-Faktor új mentorát

Tanácsokkal látta el Szikora Róbert az X-Faktor új mentorát, Valkusz Milánt

Tóth Andival nyerte meg anno a tehetségkutatót.

Mint írtuk, Valkusz Milán ősztől egy egészen új és ismeretlen oldaláról mutatkozik be: ő lesz a 2024-es X-Faktor egyik mentora. A dalszerző rappert elsőként Szikora Róbert látta el tanácsokkal az új feladata kapcsán, ő ugyanis két éven át mentorkodott a tehetségkutatóban és éppen egy évtizede nyerte meg az X-Faktort Tóth Andival.

Valkusz Milán

Valkusz Milán már konzultált Szikora Róberttel a mentorkodásról – Forrás: RTL / Fókusz – videó

“Azt hiszed, hogy ez egy verseny. Verseny, de ez elsősorban a mentorok versenye. Én ott jöttem rá erre, (…) amikor megvolt az első élő adás, és akkor azt mondtam: Uramisten, itt mindenki összefogott ellenem! Szövetséges kell! A másik három közül kéne szövetséges magadnak. (…) Sok időt kéne a mentorálttal tölteni, mert ha belopod magad az ő szívéve, akkor nyílt lesz előtted. Ez majdnem olyan, mint egy szülő-gyermek viszony” – magyarázta az újdonsült mentornak a Fókuszban az R-GO frontembere.

Valkusz Milán elárulta, legjobban az élő-show-t várja. “Az élő show egy óriási felhajtás, annak megvan a varázsa” – indokolta a ValMar zenésze, aki mindenképpen szeretne dalokat írni a mentoráltjainak. 

“Ez egy új kaland lesz, amiről még nem tudjuk, hogyan alakul” – tette hozzá.

Milánnal amúgy megvan a 2024-es X-Faktor mentorcsapatának összes férfi tagja. Hogy kiderüljön – Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Radics Gigi, Dallos Bogi, Csobot Adél és Herceg Erika után -, ki lesz az új női mentor, arra még néhány napot várni kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top