nlc.hu
Sztárok
Megfenyegették Opitz Barbit

Brutális fenyegetést kapott Opitz Barbi: „Elmondta, hogyan ölne meg”

Már a hatóságok segítségét kellett kérnie a fiatal énekesnőnek.
Opitz Barbi,

Opitz Barbit halálosan megfenyegették, feljelentés lett a vége. Minderről Lékai-Kiss Ramónának beszélt először a fiatal énekesnő a TV2 Titkok Ramónával című podcast vendégeként.

Az X-Faktor 2016-os győztesének egy ismeretlen több tucat üzenetben részletesen leírta, hogyan akarja megölni őt. 

“Volt olyan is például, hogy egy 18 éves fiútól kaptam fenyegetéseket. Fel kellett jelentsem. 22 darab hangüzenetet kaptam, amiben elmondta, hogyan ölne meg. És akkor elmentem a rendőrségre, feljelentettem. Kapott felfüggesztett egy vagy két évet, és utána kaptam egy bocsánatkérő levelet, de úgy, hogy én ezekre az üzenetekre nem is válaszoltam, csak bevittem a rendőrségre, mert rendszeresen kaptam ezeket. <<Úristen! Mondom, ez nagyon elvetemült! Itt már valamit lépni kell!” – mesélte Opitz Barbi.

A történet vége pedig még ennél is hajmeresztőbb.

“És akkor megtettem a feljelentést, és utána kaptam tőle egy bocsánatkérő üzenetet, amiben bevallotta, hogy <<egy picit irigy vagyok a sikereidre>>. És akkor ezért” – árulta el az énekesnő, aki arról is beszélt az interjúban, hogy elege van a magánéletében vájkáló, félrevezető cikkekből. Leszögezte: azon van, hogy ne a botrányaival, hanem a tehetségével szeretne karriert építeni.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top