nlc.hu
Aktuális
Életmentő műtéte óta szerelmével üldözi orvosát

Életmentő műtéte óta szerelmével üldözi az orvosát, fogházbüntetés várhat rá

Hol meztelenül, hol szív alakú lufival kereste fel "megmentőjét".
műtét

Egy kecskeméti nőn 2020 tavaszán életmentő műtétet hajtott végre egy orvos, aki ezt követően a kezelőorvosa lett. A páciens a felépülését követően rendszeresen kereste “megmentőjét”, előbb telefonon és e-mailben, később pedig személyesen azért, hogy párkapcsolatot alakítson ki vele – írja az ügyészség.hu. Az orvos az exbeteget közeledését következetesen elutasította.

A nő azonban nem adta fel: naponta megjelent az orvos munkahelyén, hetente kétszer pedig a belvárosi magánrendelésén azért, hogy személyesen is kifejezésre juttassa az érzéseit. A zaklató asszony a rendelő előtti lépcsőfeljárón vagy a váróteremben – nemi vágyának felkeltése céljából – többször is meztelenül mutatkozott a férfi előtt. Attól sem riadt vissza, hogy – kifigyelve a volt orvosa mozgását – időről-időre kövesse. Előfordult, hogy amikor a férfi a rendelője előtt parkoló autójába beszállt, a nő megpróbált mellé bepattanni. Más alkalommal pedig az orvos kocsija elé ugrott, hogy megállásra kényszerítse.

A zaklatásnak rövid időre az vetett véget, hogy letartóztatták a távoltartást be nem tartó nőt. Pár nappal a szabadulása után azonban újból rendszeresen kereste az orvost, akit legközelebb egy szív alakú lufival a kezében várt az autója mellett.

A Kecskeméti Járási Ügyészség – zaklatás és szeméremsértés miatt – most emelt vádat a zaklató nővel szemben. Mindemellett szeméremsértés vétségével is vádolják, ezért vele szemben fogházbüntetés kiszabását indítványozta. Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt majd.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top