nlc.hu
Sztárok
Rendkívüli programváltozást jelentett be az RTL

Rendkívüli programváltozást jelentett be az RTL – Sebestyén Balázst is érinti

Mégsem kerül képernyőre a Házasodna a gazda most péntekre kiírt 5. része, helyette Sebestyén Balázs műsora kap képernyőidőt.

Pénteken váratlanul egy teljesen új évaddal folytatnak egy népszerű műsort az RTL-en, ami nem más, mint a Sebestyén Balázs műsorvezetésével parádésan működő Gyertek át! című showműsor. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

A mai napon változatlan műsoridővel jelentkezik a Fókusz 18:55-kor, majd 19:50-kor veszi kezdetét a Fort Boyard – Az erőd, utána azonban nagy változás lesz: a Házasodna a gazda 5. része mégsem kerül képernyőre; helyette a Gyertek át! című műsor tér vissza 21:30-kor. A Sebestyén Balázs által vezetett produkciónak immáron a 7. évada indul el.

A műsor új évada eddig csak az RTL+ előfizetői számára volt elérhető, és most először lesz látható a tévében. Az előző, 6. szezon tavaly ősszel került képernyőre szombat esténként, és igencsak nagy sikernek örvendett. 

A rendkívüli műsorváltozás egyelőre csak most péntekre vonatkozik, az RTL egész jövő heti 21:30-as sávjában egyelőre Házasodna a gazda van jelölve. Az szinte kizárt, hogy a Házasodna a gazdát levennék a képernyőről, inkább az a kérdés, hogy jövő héten hétfőtől péntekig, vagy csak hétfőtől csütörtökig jelentkezik majd és pénteken lesz-e megint Gyertek át! a csatornán. Egyelőre nem tudni a műsorváltozás pontos okát sem, ugyanis a nézettségi adatok nem indokolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top