nlc.hu
Sztárok
Megrázó vallomást tett közzé Farkasházi Réka

Megrázó vallomást tett közzé Farkasházi Réka

Megrendítő, amit megosztott követőivel a színésznő.

Szombat este elhunyt Karsai Dániel. A hírt testvére, Karsai Péter tette közzé a Facebookon. Mint írja, „Dani ma este elment. Több mint 3 éven át hősiesen, méltósággal küzdött a legyőzhetetlen ellenséggel, az ALSsel.”

Karsai Dániel halála kapcsán Farkasházi Réka megrázó fényképet tett közzé Instagram oldalán, melyen édesapja látható, és mint írja, az időzítés nem véletlen.

A színésznő elárulta ugyanis, hogy édesapja ugyanazzal a betegséggel küzd, mint az elhunyt alkotmányjogász. Posztjában Farkasházi Réka elmondta, hogy az ALS a legkegyetlenebb betegségek egyike, melyben a legszörnyűbb érzés maga a tehetetlenség. Hangsúlyozta azt is, hogy nem szeretne “haknizni” saját történetével, hanem elsősorban arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy az élet olykor milyen kíméletlen nehézségeket tartogat.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A bejegyzésre rengeteg együttérző komment érkezett többek között Lékai-Kiss Ramónától, Epres Pannitól, Gryllus Dorkától és Szabó Patríciától, Juga Veronika azonban, aki a Barátok köztben éveken át volt Farkasházi Réka kolléganője, egy igazán megható hozzászólást is írt.

„Az nem hakni hogy beszélsz egy tabu témáról, ahogy Dani is tette. Miért ne lehet párbeszéd a betegségekről. A gyógyíthatatlan betegségekről? Arról hogy a hozzátartozóknak is milyen borzasztó nehéz. A social media már nem csak arról szól, hogy minden szép. Az élet hullámzó, vannak benne jó és rossz dolgok. És mindegyiket ér megmutatni. Ha vállalod. És szerintem jó, hogy vállalod” – fejtette ki.

Farkasházi Réka eredeti bejegyzését ide kattintva olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top