nlc.hu
Aktuális
A Herkules-sztár, Kevin Sorbo lepedofilozta Hollywoodot

A Herkules-sorozat sztárja egyszerre pedofilozott le több tízezer embert

Az egykori Herkules, Kevin Sorbo egykor biztos pont volt a kertévék kora esti műsorsávjában, ma már inkább polgárpukkasztó megnyilvánulásairól híres. Most azonban minden eddiginél tovább ment.
Kevin Sorbo

Xena és Herkules fantasy sorozatai egykor rendkívül népszerűnek számítottak nemcsak Amerikában, hanem hazánkban is. Idővel köztudottá vált, hogy a Xena-t alakító Lucy Lawless és a Herkulest játszó Kevin Sorbo nem kedvelte egymást, utóbbi ráadásul örömmel nyilatkozik arról, hogy a karrierje azért nem szárnyal már egy ideje, mert Hollywood kitaszította őt a keresztény hite miatt. Ismerős valahonnan? Sejtettük.

A színész azonban most egy Twitter-posztban minden eddiginél tovább ment, és sértettségében egyszerre pedofilozott le  minimum több tízezer embert.

Nem kerültem „feketelistára” Hollywoodban, azért jöttem el, mert ott mindenki pedofil.

A megnyilvánulás kissé olyan, mint amikor egy alkalmazottat behívat a HR, hogy közöljék vele, ki van rúgva, de ő a képükbe ordítja, hogy „Nem vagyok kirúgva, mert felmondok”. Sorboról legutóbb akkor írtunk, amikor Hollywood összes férfijáról azt mondta, hogy szerinte mind kétbalkezes, haszontalan idióták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top