nlc.hu
Sztárok

Kevin Sorbo: „A hollywoodi férfiak kétbalkezes, haszontalan idióták"

Kevin Sorbo, a Herkules sztárja: „A hollywoodi férfiak kétbalkezes, haszontalan idióták”

Kevin Sorbo szerint manapság „félreértik a férfiasságot”.

Az utóbbi napokban már írtunk arról, hogy a világ leggazdagabb embere, Elon Musk, és a világ első számú nőgyűlölő influenszere, Andrew Tate egyaránt kiálltak Russell Brand szexuális zaklatással és szexuális erőszakkal vádolt brit humorista és közéleti személyiség mellett. Nagy eséllyel mélyen egyetértenek Kevin Sorbóval, a Herkules egykori sztárjával is, akiről azért beszélnek a nemzetközi sajtóban, mert keményen beleszállt azokba a hollywoodi férfiakba, akik szerinte elvették a munkáját.

Kevin Sorbo

Fotó: Getty Images

A Hercules: A legendás utazások 65 éves színésze azt állítja, hogy Hollywood kiveti magából a konzervatív nézetei miatt, a Fox Newsnak pedig azt is kifejtette, hogy mi a baj a hollywoodi férfiak új generációjával. 

A felsőtestére mindig nagyon büszke színész célba vette a 27 éves Timothée Chalamet és az 54 éves Billy Portert, valamint a férfiasság válságának bélyegezte a divatban jelenleg előszeretettel megjelenő androgünséget. A modern kor férfija elleni támadásában azt is hangsúlyozta, hogy a feministák leigázták a férfiakat:

„Bármerre nézünk, a merész és magabiztos nők felülmúlják a passzív férfiakat, akik csendesen a háttérbe húzódnak… Egészen a pincéig. Különösen az apák, akik minden hollywoodi poénnak a céltáblájává váltak; a kétbalkezes, haszontalan idióták, akik semmit sem tesznek hozzá a családjukhoz vagy a közösségükhöz, de feláldozzák magukat, hogy nevetség tárgyai legyenek” – fejtette ki magvas gondolatait.

A férfiasságról szóló véleménye érthető módon felzúdulást okozott, hiszen hosszasan becsmérelte, ha egy férfi nem a régi sztereotípiák mentén szeretne viselkedni, netán öltözködni. Az androgün stílusól így írt: „A mai társadalom komolyan félreérti a férfiasságot… Egyrészt szeretjük normalizálni az androgün, Billy Porter típusú férfiakat, akik szoknyákat és bugyuta ruhákat hordanak…” 

Úgy véli, karrierjében is akkor állt be a törés, mikor elkezdte felvállalni konzervatív nézeteit – ügynökével is akkor intettek búcsút egymásnak, miután nem kapott több munkát. Szerint azért került feketelistára, mert keresztény és konzervatív…

A már vásznon is a feminista ikonnak számító Xenával rivalizáló Sorbo arra is kitért, hogy a skála másik oldalán a drogozás, pornónézés és videojátékozás áll:

Nem igazán számít, hogy a férfiasság spektrumának melyik végére esel; ha a saját alantas vágyaid áldozatává válsz, a feminista kultúra győzött. Pontosan olyan nyámnyila férfi leszel, amilyennek ők szeretnének látni.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top