nlc.hu
Család
Megolvad a szív: így tipeg talpig rózsaszínben Hosszú Katinka kislánya

Megolvad a szív: így tipeg talpig rózsaszínben Hosszú Katinka kislánya

Az úszónő pedig még azt is bevállalta érte, hogy szájában cipelje a cumiját.

Hosszú Katinka kislánya augusztusban lett egyéves. Kamíliáról most egy újabb fotót töltött fel a büszke anyuka és ember legyen a talpán, akinek nem olvad meg tőle a szíve.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

 Az olimpiai bajnok imád anya lenni, azt azonban sosem tagadta, hogy a szülés igen kemény volt számára: 

„A fájdalom leírhatatlan, általam még sosem tapasztalt volt. Viszont a regenerációban segített a sportmúlt. Kamíliával harminc kilót híztam, az utolsó hetekben úgy néztem ki, mint egy Michelin-baba, de a szüléssel rögtön lement több mint a fele. Két napra rá már semmilyen fájdalmam, problémám nem akadt.” – vallotta meg korábban az úszónő, akinek biztosan minden fájdalmát hamar felülírta a boldogsága, hogy édesanya lehet.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok sportolónő most a Dancing with the Stars-ra való készülés mellett kislányára koncentrál a leginkább, akit élete legjobb dolgának tart. Közösségi oldalán meg is osztott egy boldog pillanatot az anyuka, melyen az látható, ahogy a kislánya szinte talpig rózsaszínben lépked mellette, Katinka szájában pedig egy cumi is látható – tökéletesen jelezve azt, hogy nagyon élvezi az anyaságot és minden mókában benne van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top