nlc.hu
TV-sztárok

Hosszú Katinka beszámolója

Hosszú Katinka beszámolt a szülésről: „A fájdalom leírhatatlan volt”

A sportolói múlt segített.

Ahogy korábban arról mi is beszámoltunk, Hosszú Katinka édesanya lett. Hamarosan hat hónapos lesz a sportoló és párja, Gelencsér Máté kislánya, Kamília, akit a szülők a Nők Lapja címlapján mutattak meg a napokban. Az olimpiai bajnok a fotók mellé egy hosszabb interjút is adott, melyben beszámolt a gyermeke születéséről, illetve az elmúlt hónapok tapasztalatairól.

„A fájdalom leírhatatlan, általam még sosem tapasztalt volt. Viszont a regenerációban segített a sportmúlt. Kamíliával harminc kilót híztam, az utolsó hetekben úgy néztem ki, mint egy Michelin-baba, de a szüléssel rögtön lement több mint a fele. Két napra rá már semmilyen fájdalmam, problémám nem akadt. Sportolóként izgalmas feladat lépésről lépésre visszatérni a szülés utáni állapotból, eleinte igazából a lelkemnek kellett az edzés és az úszás, és hogy egyre jobb formába kerüljek” – nyilatkozta Katinka, aki hamar visszatért a medencébe.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka (Fotó: Birton Szabolcs)

„Hat héttel a szülés után mentem először uszodába. Bár akkor még etettem, így rendkívül nehezen szakadtam el Kamíliától. Úgy éreztem, egész nap vele kell lennem. Így nem is beszélhetünk naponta ismétlődő hajnali úszóedzésről, tervezett programról, csak alkalomadtán lopott egy-egy óráról. A napjaim képlékeny masszává váltak. Jelen pillanatban sem tudom, hogy holnap milyen edzést tudok beiktatni. Van ugyan egy alapelképzelésem, de lehet, hogy Kamília felrúgja. Hiszen ő a prioritás. Teljes kontroll alatt tart, diktálja a napi ritmust” – jelentette ki a sportoló. Arra is fény derült, hány gyereket szeretne még.

„Szeretnék sok gyereket. Hogy három lesz, vagy négy, azt meglátjuk. Olyan őszinte családot látok, amelynek tagjai a hétköznapi konfliktusok kapcsán is mindig számíthatnak egymásra” – tette hozzá az úszónő.

Ez is érdekelhet Hosszú Katinka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top