nlc.hu
TV-sztárok

Hosszú Katinka családja

Hosszú Katinka címlapon mutatta meg a kislányát

Gelencsér Máté és gyermekük, Kamília is szerepel a Nők Lapja legújabb számának első oldalán.

Hosszú Katinka folytatja az úszókarrierjét – cikkezték még tavaly novemberben a lapok. Szülés után azzal a céllal állt neki újra edzeni, hogy 2024 nyarán Párizsban a hatodik olimpiáján is ott legyen. Az édesanya már korábban is beszélt arról, hogy nem tart hosszú szünetet a kislánya születése után. Az Index nemrég megkérdezte tőle, hogy melyik a nehezebb: hajnalban edzésre indulni, vagy felkelni egy síró csecsemőhöz?

„Többen megosztották velem a saját tapasztalataikat előzetesen, mit várhatok majd attól, hogy anya leszek, hogyan változik meg az életem, ha már ott van mellettem a kisbaba, de ezt valóban akkor tudja csak meg az ember, amikor megtörténik. Az alapvető kihívást az jelenti, hogy élsportolóként lényegében percre pontosan be volt osztva az időm, tudtam előre, mikor mi vár rám, és ez teljesen felborult. Most nem én vagyok az, aki tervez, hogy milyen napom lesz, mi fér bele a programba, mikor mehetek edzeni vagy egyáltalán alszom-e, és ha igen, mennyit. Bevallom, ez eleinte egyáltalán nem volt könnyű, igaz, sokat is tanulok ezáltal, hogy rugalmassá váltam. Nagy kaland, de mindezzel együtt elképesztő boldogságként élem meg a kislányom cseperedését” – nyilatkozta az édesanya. 2024-ben pedig már családostul tér vissza a nyilvánosság elé, méghozzá egy közös címlappal a kislányával. 

A poszt szerint Katinka többek között arról is beszél majd, hogy most teljesedett ki az életük.

Hosszú Katinka, Gelencsér Máté

Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté (Fotó: Olajos Piroska)

A sportoló gyermeke tavaly augusztus 6-án jött a világra. A 34 éves – háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok – úszónő kislányának ez az első sajtószereplése. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top