nlc.hu
Sztárok
45 évesen nagypapa lesz Gáspár Laci

45 évesen nagypapa lesz Gáspár Laci

Úton van az énekes első unokája.

Nagypapa lesz Gáspár Laci. Babát vár ugyanis a 22 éves lánya, Mirjam, aki az énekes első házasságából született. Miri – ahogyan az édesapja szokta becézni – gyakran posztol videókat a TikTok-csatornájára, ahol általában sminkes tartalmakat tesz közzé. Legutóbbi videójában azonban sminktippek helyett gólyahírt osztott meg – szúrta ki a Blikk.

Elárulta, hogy a várandóssága 34. hetében jár, vagyis hamarosan édesanya lesz. “34 hete várok, hogy megcsináljam ezt a videót” – írta a videóhoz Gáspár Mirjam, akit még az édesapja 2003-as Megasztáros szereplése alatt ismert meg az ország.

Többet egyelőre nem nem árult el a babával kapcsolatban, és azt sem tudni, mit szól az unoka érkezéséhez Gáspár Laci.

Az X-Faktor-mentornak amúgy 3 házasságából 3 gyermeke született: Mirjam 2002-ben, Lacika 2011-ben, Noel pedig 2016-ban jött világra. Bár a kisebbik fiát viszonylag gyakran látjuk a közösségi médiában, a nagyobbik fiát és a lányát ritkán mutatja meg; Mirjamról utoljáról 2 évvel ezelőtt posztolt

A hazai sztárok közül egyébként nem csak Gáspár Laci lett fiatalon nagypapa: Kökény Attila 44 éves volt, amikor az első unokája megszületett. 46 évesen pedig már négyszeres nagypapa lett.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top