nlc.hu
Sztárok

Magyar hírességek, akik fiatalon lettek nagyszülők

Bangó Margit 31 évesen lett nagymama: magyar hírességek, akik fiatalon lettek nagyszülők

Több olyan sztárt is találni a magyar sztárvilágban is, akik korán elkezdhettek unokázni. Lássuk, kik ők!

A magyar sztárvilágban is jócskán találni olyan hírességeket, akik nagyon fiatalon lettek nagyszülők, és imádják az ezzel járó feladatokat.

Kökény Attila

Kétszeres nagypapa lett tavaly novemberben Kökény Attila. Korábban a 46 éves énekes elárulta, hogy feleségével ők is gyereket terveztek, de az unokák érkezése miatt inkább lemondtak erről.

Sztárok, akik fiatalon lettek nagyszülők

Kökény Attila és felesége (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Negyvenhat éves vagyok és már van két unokám, de egyáltalán nem bánom, hogy ilyen fiatalon lettem nagypapa, így mindennap megyek mindegyikhez és játszom velük, tele vagyok energiával és türelmem is van hozzájuk. 21 éves voltam, mikor megszületett az első fiam, Attika, és a gyerekeim sem vártak sokat a gyermekáldással” – mondta Kökény Attila.

Rába Tímea

Rába Tímea az 1991-es Miss Hungary második helyezettjeként vált ismertté, majd többször láthatták a nézők a képernyőn. A modell 48 évesen lett nagymama, legidősebbik gyereke 23 évesen vált apává.

Sztárok, akik fiatalon lettek nagyszülők

Rába Tímea és unokája (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

„Nekem is kicsik a gyerekeim, ráadásul még nem voltam felkészülve a nagymamaszerepre. Aggódni kezdtem: úgy gondoltam, a fiamnak ilyen fiatalon inkább az életét kellene megalapoznia, nem gyereket nevelni”– mondta Timi. Elmesélte, hogy a baba születésénél nem volt ott, de amint először karjába vette unokáját, minden kételye elillant. Timi boldogabb nem is lehetne az unokája érkezése miatt, és külön jólesik neki, hogy sokszor Nikosz anyukájának nézik. 

Bangó Margit

Bangó Margit 17 évesen hozta világra lányát, Marikát, aki csupán 14 éves volt, amikor az énekesnő első unokája, Tina megszületett, így 31 évesen már nagymama volt.

Sztárok, akik fiatalon lettek nagyszülők

Nagyon fiatalon lett nagymama (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Nekem mindig az volt az álmom, hogy sok gyerek legyen körülöttem, de nekem csak egy lehetett. A lányom bepótolta, négy unokával ajándékozott meg, és egy dédunokám is van” – mesélte néhány éve.

Istenes László

Istenes László 57 évesen már négyszeres nagypapa.

Sztárok, akik fiatalon lettek nagyszülők

Istenes László energikus nagypapa (Fotó: Sajtószoba)

„Nagyon sok helyen dolgozom, nagyon elfoglalt vagyok, tehát az, hogy én klasszikus nagypapa legyek, attól nagyon távol vagyok. A lelkemben nem, de szabadidőmben nagyon. A Covidnak viszont van egy jó oldala: sokkal többet tudtunk egymással lenni, nekünk hatalmas restanciánk van ebben. Egyrészt azért, mert a két nagyobb gyerekem Németországban élt, ezért sok bepótolnivalónk van” – részletezte korábban Istenes László a Jakupcsek Plusz műsorában.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriellának két nagyfia van, ők Bálint és Marcell. Lánya, Emma 12 éves. A műsorvezető már kétszeres nagymama, második unokája Vince, ez év februárjában született meg.

Sztárok, akik fiatalon lettek nagyszülők

Jakupcsek Gabriella keveset árul el a családjáról (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

Olvass sztárokkal készült interjúkat az nlc-n: 

(Nyitókép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top