nlc.hu
Sztárok

Istenes László a nagypapaságról

Istenes László Bencéről és a nagyobbik lányáról: „Nagyon sok bepótolnivalónk van”

Istenes László a Jakupcsek Plusz vendége volt, ahol az apaságról és a nagyszülői teendőiről is beszélt.

Istenes Bence a napokban az Életünk története vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy bár az utóbbi években rendeződni látszik a kapcsolata az édesapjától, még mindig nem érzi magát elég közel hozzá. Ennek minden bizonnyal a köztük lévő távolság az oka, csak Bence gyerekkorában tudtak egy családként létezni. A Mokka műsorvezetője egy posztban reagált az elhangzottakra: elárulta, reméli, hogy még jobb lesz a viszonyuk, hiszen mindketten sokat tesznek ezért.

Gabi and the Papik 🤘😉 . Az új formáció első tavaszi fellépése ma este 20:30-kor az ATV-n 🤪 . #jakupcsekplusz @attilakokenyofficial @szigetiferenc @jakupcsekgabi

Közzétette: Istenes László hivatalos oldala – 2021. március 3., szerda

Istenes László az ATV-n futó Jakupcsek Plusz vendége volt, ahol az apaságról és a nagypapaságról is beszélt. Négy gyereke és négy unokája volt, ám annyira elfoglalt, hogy sokszor nem tud annyi időt velük tölteni, amennyit szeretne.

„Nehéz, mert én nagyon apuka vagyok és nagyon családcentrikus”

– vallja a műsorvezető. „Ikerségemből adódóan van egy másik énem is, aki nagyon menne. Nagyon sok helyen dolgozom, nagyon elfoglalt vagyok, tehát az, hogy én klasszikus nagypapa legyek, attól nagyon távol vagyok. A lelkemben nem, de szabadidőmben nagyon. A Covidnak viszont van egy jó oldala: sokkal többet tudtunk egymással lenni, nekünk hatalmas restanciánk van ebben. Egyrészt azért, mert a két nagyobb gyerekem Németországban élt, ezért sok bepótolnivalónk van” – részletezte Istenes László, aki kezdeményezte, hogy hozzák vissza a klasszikus vasárnapi ebédeket, amelyen az egész család részt vehet.

Legfrissebb sztárhíreink:

istenes lászló

Istenes László (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top