nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia gyerekkori lakhelye

Liptai Claudia az apjáról: „Amikor ivott, egy szörnnyé vált”

Liptai Claudia körbevezette a nézőket abban az alagsori lakásban, ahol felnőtt.

Liptai Claudia szegény körülmények között nőtt fel, sosem titkolta, honnan indult. Az édesanyja mindent megtett érte, éjt nappallá téve dolgozott, hogy a lehetőségekhez képest mindent meg tudjon adni neki. A műsorvezető a Nagy Szám című műsor első vendége volt – többek között azt az alagsori lakást is megmutatta, ahol felnőtt.

Claudia megjegyezte, a lépcsőházban minden ugyanolyan, mint amikor eljött onnan. A színésznő 9 éves koráig élt itt szüleivel, még meleg vizük sem volt, ugyanabban a kád vízben fürdött le az egész család és szörnyen penészesek voltak a falak. 

„Az, ahogy az apukám viselkedett, rosszabb volt, mint maga a körülmény. Végül is egy 70 négyzetméteres lakásban éltünk”

– emlékezett vissza Claudia. 

liptai claudia gyerekkori lakás
Megnézem
Összes kép (4)

A műsorvezető az édesapjával való viszonyáról is beszélt. „Csak azt láttam, hogy az apám egyre rosszabb állapotba kerül, nem akartam és nem is tudtam megérteni, hogy ez miért történik, csak a félelem egyre több volt. Egyre kevesebb volt a jó pillanat, és egyre több volt az, amikor a félelem uralkodott el mindenen. Teljesen megváltozott, ő már nem ő volt. Amikor ivott, egy szörnnyé vált. Egyszer csak abbahagyta az ivást, de akkor már mindegy volt. Késő volt. De soha nem jött oda és nem mondta, hogy kislányom, ne haragudj, amiért pokollá tettem a gyerekkorodat” – mondta Claudia.

A teljes videót itt megnézheted:

Ők is szegény körülmények között nőttek fel:

liptai claudia

Liptai Claudia (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top