Sztárok

Horváth Tamás megmutatta, milyen nyomorban nőtt fel

Horváth Tamás közösségi oldalán sokkoló felvételeken mutatta meg, hol nőtt fel. Tamásiban sétálva rátörtek az érzelmek, és nem bírta ki sírás nélkül a látogatást. Elárulta, a ház akkor sem volt jobb állapotban, amikor ő élt ott.

Horváth Tamás óriási népszerűségnek örvend: nagyon jól mennek a dalai a legnagyobb videómegosztón, rengeteg koncertje van, ráadásul nemrég kiderült, hogy a Sztárban sztár leszek egyik mentorának választották. Nem volt ez azonban mindig így, nagyon mélyről indult, a közösségi oldalán mutatta meg, milyen házban nőtt fel – most erről mesélt a Fem3Caféban.

„Amikor időm engedi, lemegyünk a párommal Tamásiba, letisztítom édesanyám sírját, viszek koszorút. Anyák napján látogattunk le, és ha már ott voltunk, gondoltam felkeresem azt a házat, amelyben a gyerekkorom felét töltöttem. Az embernek vannak rejtett emlékei, amelyeket nem enged előtörni valami, de most előjöttek. (…) Megérkeztem, beléptem az ajtón és egyből elbőgtem magam” – mesélte Horváth Tamás a műsorban, és azt is elárulta, azért osztotta meg ezt a videót, hogy lássa a közönsége, nem lehetetlen kitörni a szegénységből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top