TV-sztárok

Nehéz döntések előtt áll Tóth Gabi

A régi formátumban, viszont több újítással tér vissza a képernyőre a Sztárban Sztár. A cím és a zsűri is változik.

A Sztárban Sztár eddigi 6 szériájában ismert emberek mutatták meg, mennyire tudják megszemélyesíteni a hazai zenei paletta nagyjait vagy éppen világsztárokat. A műsor visszatér a TV2 képernyőjére, ezúttal azonban amatőr versenyzők énekelnek majd a 10 milliós főnyereményért. A zsűri változott: Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci mentorálják majd az előadókat, a műsorvezető pedig Tilla lesz, hasonlóan az előző évadokhoz. 

Tóth Gabi az utóbbi egy hónapban több jó hírt is megosztott: pár héttel ezelőtt eljegyezte a szerelme, Krausz Gábor, majd bejelentették, hogy úton van az első közös gyermekük. Az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen életeket befolyásoló döntéseket kell hozni, nagyon várja már az új kihívást. 

Szigorúak leszünk, de arra törekszem majd, hogy egy szuper csapatot találhassak akiknek átadhatom majd tapasztalataimat a versenyben…

– írta a közösségi oldalán Tóth Gabi. A válogatások már megkezdődtek, arról azonban eddig nem beszélt a vezetőség, hogy mikor indul a műsor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top