nlc.hu
TV-sztárok

A Sztárban sztár mesterei így énekelnek

Most kiderül, hogy énekel Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci együtt

Közös dalt készített Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci. A TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár leszek! második szériájának mesterei egy igazi nyári slágerrel lepték meg a rajongókat.

Hamarosan indul a Sztárban sztár leszek! második évada, és a megújult mestercsapat már egy-két helyen mesélt a közös munkáról. 

„Nagyon örültem, hogy Bebett mestertárs lett, mert egyrészt azt gondolom, hogy Babett egy nagyon tehetséges csajszi. Én már egy éve, amikor egy másik műsor kapcsán kérdeztek, elmondtam, hogy tehetséges csaj, csak még nem volt olyan műsor, amiben ezt kamatoztathatta volna, megmutathatta volna. És most ő is kiteljesedhet” – mondta Tóth Gabi, aki nagyon örült, hogy Köllő Babett a mestertársa lesz. 

Sztárban sztár leszek!: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka együtt énekelnek

Sztárban sztár leszek!: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka együtt énekelnek (Fotó: TV2)

A négy mester már annyit elárult a zárt ajtók mögött zajló válogatók után, hogy hamar összecsiszolódtak és élvezték a tehetségkutató forgatását. Most pedig egy exkluzív helyszínen forgatott klippel jelentkeztek a mesterek. Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci hangja talán már nem újdonság, viszont sokan most hallják majd először énekelni Köllő Babettet.

Köllő Babett énekesként ritkán szerepelt műsorokban

Köllő Babett énekesként ritkán szerepelt műsorokban (Fotó: TV2)

A Te jössz című dal egy bulizós, pezsgő, nyári sláger, Szabó Zé és Molnár Tomi szerzeménye, akik mellett szerzőtársként a rap betétnél Majka is aktívan részt vett a dal születésében. Ahogy a cím is, az egész nóta azt az életérzést tükrözi, amiről maga a műsor szól, hogy merj nagyot álmodni, mutasd meg önmagad, vállald be a kalandot, mert a kínálkozó lehetőségekben ott rejlik az is, hogy akár az egész életed megváltozik.

Köllő Babett nagy kedvenc lett az elmúlt években: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top