nlc.hu
Sztárok

A Sztárban sztár leszek! forgatásról Köllő Babett és Tóth Gabi

Köllő Babett és Tóth Gabi: “Komoly egymásnak feszülések lesznek majd”

Bejelentették a Sztárban sztár leszek! mestereit, Köllő Babett és Tóth Gabi pedig arról meséltek, hogyan látják a közös munkát.

Tóth Gabi már rutinos zsűritagja a tehetségkutatóknak, korábban mentorként láthattuk, és a Sztárban sztár leszek! első évadában mesterként bizonyított. Köllő Babett még új ebben a szerepben, és ma reggel arról meséltek, hogyan képzelik el a közös munkát. 

Köllő Babett és Tóth Gabi mesterként térnek vissza a Sztárban sztár leszek! új évadában

Köllő Babett és Tóth Gabi mesterként térnek vissza a Sztárban sztár leszek! új évadában

“Szerintem küzdeni fogunk a kis versenyzőinkért. Én is egy anyatigris típus vagyok, te is, és valószínűleg komoly egymásnak feszülések lesznek emiatt” – mondta Babett, aki abszolút versenyzőtípust keres, aki alázatos és szorgalmas. Bár a kritika mindkettő mester szerint előrevisz, Gabi szerint önbizalmat kell építenie a versenyzőknek, és a szeretet mellett nem szabad elfogultnak lenni. 

Majka és Pápai Joci rutinosnak számítanak, Babett az, akinek ez a feladat új, és Tóth Gabi nagyon örül, hogy együtt tudnak most dolgozni. 

“Nagyon örültem, hogy mestertárs lett, mert egyrészt azt gondolom, hogy Babett egy nagyon tehetséges csajszi. Én már egy éve, amikor egy másik műsor kapcsán kérdeztek, elmondtam, hogy tehetséges csaj, csak még nem volt olyan műsor, amiben ezt kamatoztathatta volna, megmutathatta volna. És most ő is kiteljesedhet.” 

Köllő Babett a Sztárban sztárban is nagyot ment: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top