nlc.hu
Sztárok

Majka a Sztárban sztár leszek!-ben

Majka a Sztárban sztár leszek! mestereként tér vissza a képernyőre

Majka hamarosan a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek! mestereként tér vissza a pandémia után a képernyőre.

Azt a fajta őszinteséget viszem tovább, amit megszokhattak már tőlem a Sztárban sztár alatt a nézők – mondta el a Borsnak Majka, aki a pandémia után a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek! mestereként tér vissza a pandémia után a képernyőre. 

Majka

Majka (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Majka beszélt arról is, hogy őszinteségével biztosan meg fog bántani majd sokakat. „Viszont aki erre a műsorra jelentkezik, vállalnia kell, hogy kertelés nélkül a szemébe mondja a zsűri a véleményét – mondta Majka. – Sosem dolgoztam mesterként még tehetségkutatóban, ezért nekem ez egy teljesen új feladat lesz – folytatta. – Eddig még nem pártfogoltam tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel” – jelentette ki a rapper, majd hozzátette, boldog, hogy ilyen jó partnerekkel ülhet a mester székbe.

Majka elmondta, örömmel vállalta a felkérést, mert az elmúlt egy évben nem csinált semmit. Örül annak is, hogy Pápai Jocival, Köllő Babettal és Gabival fog együtt dolgozni.

A Blikk értesülése szerint egyébként a rapper szívesen lett volna mentor az X-Faktor 10., jubileumi évadában, valamint azt gondolta, passzolna hozzá a csatorna egy másik roppant nézett produkciója is, az Álarcos énekes, amelynek nyomozói között eddig is voltak már személycserék.

Majka számítása azonban nem vált be, kikosarazta az RTL Klub, így végül a TV2-nél maradt.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top