nlc.hu
Sztárok

Majka emlékei az apjáról

Szívszorító sorokkal emlékezik 20 éve elhunyt édesapjára Majka

Majkát az édesapja halála akadályozta meg abban, hogy világgá menjen.

Majka világéletében ózdi volt, azután költözött fel Budapestre, hogy szerepelt a ValóVilágban. A rapper mára sikeres karriert tudhat maga mögött, ami állítása szerint nem létezne, ha az édesapját nem veszíti el. Erről egy posztban írt, korábban pedig az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

20éve ment el a fater!! 🖤❤️ A halálával elintézte, hogy én Magyarországon maradjak, és az legyek most, aki mindig is lenni akartam, egy olyan életben , amire mindig is vágytam...

Közzétette: Majka – 2021. március 22., hétfő

„20 éve ment el a fater!! A halálával elintézte, hogy én Magyarországon maradjak, és az legyek most, aki mindig is lenni akartam, egy olyan életben , amire mindig is vágytam…” – írja a közösségi oldalán a TV2-től távozó Majka, aki hosszabban is mesélt az apjával való kapcsolatáról. 

„Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott – mondta a rapper. – Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta volna. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Közben pedig azért titkon mégis akartam rá hasonlítani, mert annyira jószívű volt. Huszonkét éves voltam, amikor meghalt. Ez segített abban, hogy fiatalon megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, hogy mennyit keresek.”

Legfrissebb sztárhíreink: 

majka

Majka (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top