nlc.hu
Sztárok

Trokán Péter és a koronavírus

Trokán Pétert megviselte a koronavírus, 6 kilót fogyott

Trokán Péter hónapokkal a koronavírus-fertőzés után sem érzi jól magát.

Trokán Péter decemberben került kórházba koronavírussal, tüdőgyulladása volt, oxigénre volt szüksége, és gyógyszeres kezelést is kapott. Tíz nap után hazaengedték a kórházból, de még mindig nincs jól – írja a Bors.

Ez a betegség nehezebben feldolgozható, mélyebb, ismeretlenebb és különösebb, mint gondoltuk. Olyan hatásokat vált ki az emberből, amire nem számít. Már három hónapja kijöttem a kórházból, azóta tekinthetem magam gyógyultnak, de szó sincs erről, mert mindig jelentkezik valamilyen kisebb probléma, fizikai vagy mentális.

Trokán Pétert megviselte a koronavírus

Fotó: smagpix/Csaba Schumy

„Talán 90 százalékos állapotban vagyok. Nem vagyok beteg, de mégis van betegségtudatom és lehet, hogy már soha nem leszek olyan állapotban, mint a betegség előtt…. Lefogytam hat kilót, az izmaim lötyögnek, szörnyű, hogyan nézek ki! Először majdnem elsírtam magam, amikor belenéztem a tükörbe, de hiába, el kellett fogadnom, hogy nem kezdhetek el ismét úszni, futni, időt kell adnom magamnak, a szervezetemnek” – mondta Trokán Péter.

Őket is nagyon megviselte a koronavírus:

(Nyitókép: smagpix/Csaba Schumy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top