TV-sztárok

Sztárban sztár zsűritag beszólását nem tudtuk, hova tegyük

Nehéz volt eldönteni, hogy erre a jelenetre miért volt szükség a Sztárban sztár leszek! tegnapi adásában. Mindenesetre Tóth Gabi és Pápai Joci megjegyzéseit kicsit kellemetlen volt hallgatni.

Nincs azzal semmi gond, hogy minden csatorna a maga szekerét tolja, és teljesen érthető egy kis önfényezés. Mondjuk akadnak, akik ezt a fajta reklámot abszolút felvállalják, és vannak, akik olyan természetességgel teszik, hogy igazán nem lóg ki a lóláb.

A Sztárban sztár leszek! zsűrije: Bereczki Zoltán, Horváth Tomi, Tóth Gabi, Pápai Joci

Na, tegnap mondjuk nem ez a két eset volt, amikor a Sztárban sztár leszek! esti adásában Pápai Joci megjegyezte, hogy mekkora szükség volt már egy ilyen típusú műsorra, majd Horváth Tomi még igyekezett lerendezni azzal, hogy őt lenyűgözte, amit hallott és látott, és ekkor jött Tóth Gabi

„Már a tököm kivan ezektől, hogy simán kiáll, azt énekeljen. Nem, ez kell, ez meló. Így jön ki az ékszer” – hangzott el az énekesnő szájából, ami csak azért furcsa, mert a Sztárban sztár leszek! előtt kedvelt zsűritag volt az X-Faktor negyedik, ötödik és hatodik évadában, és nem a tehetségek hiánya miatt szállt ki;  legalábbis annak idején azt mondta, szeretne a zenélésre koncentrálni, és 2017-ben egy időre vissza is vonult a show-műsoroktól. 

Bereczki Zoli az egész tegnapi beszélgetésből elegánsan kimaradt, és a Sztárban sztár leszek! ezután folytatódott. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top