nlc.hu
Sztárok
Dudás Miki: „Anyukám meg akar halni”

Dudás Miki: „Anyukám meg akar halni”

Dudás Miki édesanyjában is próbálja tartani a lelket, mert fél, hogy őt is elveszíti.

Bő egy héttel ezelőtt állt a nyilvánosság elé Dudás Miki tragikus családi történetével:

hat bokszoló egy benzinkútnál megverte a rokkantnyugdíjas édesapját, aki azóta is éber kómában fekszik. Dudás Miki a Story magazinnak mesélt arról, milyen érzések kavarognak most benne.

Dudás Miki: „Anyukám meg akar halni”

(RTL / Sajtóklub)

Apukám azóta kórházban fekszik, éber kómában van. Odabent agyhártyagyulladást és vérmérgezést kapott, és 40 kilót fogyott. Lényegében elvesztettük őt. Az orvosok szerint, ha fel is ébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. Se beszélni, se járni, semmit nem fog tudni csinálni. Ennél a halál is jobb. Ismerem, ha tudna beszélni, azt mondaná, engedjük el!

 

– mondta a Storynak Dudás Miki, aki nagyon félti édesanyját is.

„Egy hónapja sír és nyugtatókon él. Neki apukám az első és egyetlen férfi az életében. Tizennégy éves kora óta őt szereti, édesapám pedig viszont. Én a közelükbe sem érek, de ők igazi, példaértékű szülőpáros, akiknek járt volna a boldog időskor. Ehelyett ott tartunk, hogy anyukám meg akar halni, mert magatehetetlenül kell látnia a szerelmét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top