nlc.hu
Aktuális
Feldöntötte a személyautó a Volánbusz-járatot

Akkora erővel rongyolt bele a 20 utast szállító Volánbuszba az autó, hogy felborult

A szomorú eset a 76-os úton történt Alsónemesapáti közelében.

Szombaton, a késő esti órákban egymásba rohant egy autó és az arra közlekedő Volánbusz járat. A becsapódás ereje akkora volt, hogy a buszt árokba döntötte, és felborult – írja az MTI alapján a 24.

Volánbusz

Képünk illusztráció (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A 76-os úton, Alsónemesapátinál történt baleset sok embert érintett, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint nagyjából húszan utaztak a buszon. Azokért az utasokért, akik folytathatták az útjukat, a Volánbusz pótlóbuszt küldött.

Az ütköző járművek utasait ki kellett szabadítani a járműből. A szakaszon egy ideig teljes útlezárást rendeltek el, ezt azonban vasárnap hajnalban már feloldották.

FRISSÍTÉS:

Az ATV információi szerint a baleset úgy történt, hogy egy személyautó kocsisort előzött, de a manővert nem tudta befejezni a szemből szabályosan közlekedő busz miatt. A busz utasai közül 16-an sérültek meg, az egyikük súlyosan, az autó utasai is megsérültek, a sofőr súlyosan. A helyszínre számos mentőautó érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top