nlc.hu
Sztárok
Komoly térdsérülést szenvedett Simon Attila, még a járás is nehezen esett számára

Komoly térdsérülést szenvedett Simon Attila, még a járás is nehezen esett számára

Simon Attila focista pályafutásának első, komolyabb sérülését szerezte meg, amikor játékostársa oldalról szállt bele a térdébe.

Eddig nagyobb sérülés nélkül úszta meg a focipályán töltött időt Simon Attila, aki feleségével együtt száll versenybe a nyerő páros címért az RTL-en. A futballista azonban nemrég komoly térdsérülést szenvedett, így most nehezére esik a járás.

Fotó: RTL

Fotó: RTL

„A 41 évem alatt az első komolyabb sérülést sikerült elszenvednem. Elszakadt az oldalszalag a térdemben. Most 3-4 hét rehabilitáció következik, mágnes- és lézerterápia. Aztán megyek vissza, ilyen fiatal szervezet hamar regenerálódik”

– mondta bizakodva a focista, akit jó barátja – korábbi pályatársa, a Nyerő Páros játékvezetője – Kabát Peti sem kímélt a Nyerő Párosban.

„Nagyon élveztem, hogy lehet kicsit szívatni őt. Az egyik feladatban egy kis áramot kaptak a versenyzők a hasukra. Én nyomtam folyamatosan a gombot neki” – viccelődött a Reggeliben Kabát Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top