nlc.hu
Sztárok
Egy hajszálon múlt Völgyi Zsuzsi élete, a hálószobájában történt a váratlan eset

Egy hajszálon múlt Völgyi Zsuzsi élete, a hálószobájában történt a váratlan eset

Az énekesnőnek nagyon nagy szerencséje volt.

Szombat hajnalban szokatlan dologra ébredt Völgyi Zsuzsi, füstszag terjengett ugyanis a hálószobájában. Bár eleinte hiába kereste, nem találta a szag forrását, nem sokra rá azonban döbbenetes dologra lett figyelmes:  észrevette ugyanis, hogy lyukas lett a lepedője.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

„Nagyon vigyázzatok! Éjszaka az ágyban maradt töltőn a telefonom, és hajnalban égett szagra ébredtem. A töltő csatlakozója olyan szinten melegedett fel, hogy kiégette a lepedőt, mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon. Teljesen le vagyok sokkolódva!” – vallotta meg a Borsnak.

Bár a töltő nem egy eredeti darab volt, Zsuzsi elárulta, hogy nem egy rossz minőségű termékről van szó. 

„Itthon vásárolt eszközt használok, nem valami internetes áruház gagyi termékét, így joggal bízhattam benne, hogy biztonságos a használata. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna!

Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk. Ha nem ébredek meg ösztönösen a füstszagra, akkor nagyon nagy baj is történhetett volna.

Érdekes, hogy nem is gondoltam semmi rosszra, hogy a telefonom ott van mellettem az ágyban…” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: mostantól csak az éjjeliszekrényén tölti mobilját, és mindig kihúz majd mindent, mielőtt elmenne otthonról.

„Mindenkinek azt javaslom, hogy hasonlóan cselekedjenek, mert a baj tényleg megvan egy perc alatt…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top