nlc.hu
Sztárok
Völgyi Zsuzsi nem akar újra szülni 24 éves szerelmének

Völgyi Zsuzsi leszögezte, nem akar gyereket szülni 20 évvel fiatalabb szerelmének

Völgyi Zsuzsi és kedvese között 20 év korkülönbség van, viszont ez nem akadályozza őket a boldogságban. Az énekesnő és a zenész egyelőre nem terveznek babát.

Völgyi Zsuzsi énekesnőnél 20 évvel fiatalabb zenész párja azt mondja, egyelőre nem tervezik a családbővítést, de szerinte sosem tudni, mit hoz az élet.

Völgyi Zsuzsi

Fotó: TV2 

Völgyi Zsuzsi 2023 februárjában egy közös fotóval hozta nyilvánosságra, hogy boldog párkapcsolatban él. Akkor derült ki, hogy partnere a nála 20 évvel fiatalabb Kökény Tamás, aki 2016-ban megnyerte a köztelevízió komolyzenei tehetségkutató műsorát, a Virtuózokat.

Az énekesnő nem rég a hot! magazinnak árulta el, hogy 24 éves kedvesével lassan három éve vannak együtt, viszont azt is hozzátette, hogy egyelőre még külön élnek. Kapcsolatukról most a nagybőgőművész beszélt a Borsnak, kifejtve, hogy a mai világban már egyáltalán nem számít a korkülönbség, és őt sem zavarja az életkor.

„Zsuzsi nagyon fiatalos, lendületes, sőt, mondhatni az én tempóm az „öregesebb”. Én jobban szeretek otthon tunyulni, és Zsuzsi az, aki pörög, hogy menjünk már valahová. Egyfajta szerepecserében vagyunk” – mondta a lapnak.

Kökény Tamás természetesen a gyerekvállalással kapcsolatban is kifejtette véleményét, habár az énekesnő korábban egyértelműen leszögezte, hogy nem szeretne kistesót lánya mellé.

„Zsuzsi nem szeretne nekem szülni, azt mondja, majd egy fiatalabb nőtől legyen gyermekem. Én ilyenkor mindig kinevetem, és úgy vagyok vele, hogy három-négy év múlva még bármi lehet. Egyelőre tehát nem tervezzük, de sosem tudni, mit hoz az élet” – tette hozzá.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top