nlc.hu
Sztárok
Völgyi Zsuzsi reagált Curtis beszólására

Durván megbántotta Völgyi Zsuzsit Curtis: „Az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk”

Ugyan Győzikének szánta csípős beszólását a rapper, de Zsuzsi is magára vette.

Curtis legújabb dala nem rég látott napvilágot és talán nem meglepő, hogy a rap műfajában általában nem finomkodnak az előadók. Curtis sem fogta vissza magát és elejtett pár sértő megjegyzést. 

Curtis

Fotó: Birton Szabolcs

A dalszöveg egy része valószínűleg korábbi eseményekre reagál, ugyanis a célpont Győzike volt, akit nem először illet nem túl kedves szavakkal a rapper. Amikor a showman felvállalta politikai hovatartozását, majd kiderült, régóta Ferencváros szurkoló, az Újpest-rajongó Curtis Instagramon “napraforgó patkánynak” nevezte. Ez önmagában már csak azért is érdekes, hiszen nem sokkal később a rapper is büszkén mutatta meg rajongóinak, melyik politikai párthoz húz a szíve

A mostani szövegében utalt az akkori támadásokra, és egyúttal oda is szúrt pár embernek:

Nem vagyok Győzi se Nagy Feró

Csak egy őszinte újpesti kanyhaló

Lesz itt tűz, s*ggnyaló…

Romantic lemez és kandalló

 

A probléma akkor kezdődött, amikor kiderült, ezt még csak nem is Győzike vette magára, hanem Völgyi Zsuzsi, a Romantic zenekar énekesnője. „Azt gondoltam, hogy Széki úrral, ha nem is barátok, de jó ismerősök vagyunk. Legalábbis utaltak erre jelek, amikor találkoztunk itt-ott. Persze lehet, hogy tévedek, és Attilánál a puszi és az ölelés nem egy bizalmasabb viszony hozadéka, de az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk. Pont emiatt lepett meg, amikor olvastam a posztját, melyben új lemezt vizionál a Romantic-nak olyan áthallással és kontextussal, amivel nyilván nem azt akarta üzenni, hogy mennyire örül a víziójának” – nyilatkozta a minap Zsuzsi a Ripostnak. A rapper a cikk láttán azonnal bocsánatot kért az énekesnőtől, tehát úgy tűnik, máris szent a béke a sztárvilágban.

Völgyi Zsuzsi

Fotó: Trenka Attila

Curtis bebizonyította, hogy tulajdonképpen ő egy kedves csibész, aki képes belátni, ha oktalanul bánt meg másokat. Tőlem és Katinkától is elnézést kért, amiért a Győző iránt táplált ellenérzéseit összességében a Romantic-ra tolta. Hogy őszinte legyek, nem csak, hogy nagyon jól esett, amit írt, de meg is lepett. Mondjuk ki, a kemény külső érző szívet takar, bár ezt azért eddig is sejtettem. Ezért is esett olyan rosszul, hogy egy rímért beáldozta az egyébként jó viszonyunkat. Itt jegyezném meg, hogy Győző a harcostársam, a barátom, szinte a családtagom, így továbbra is tartom, hogy kiállok mellette, ha támadják. Ennek ellenére tényleg hálás vagyok Curtisnek a belátásért

 – mondta a Borsnak az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top