nlc.hu
Sztárok

Curtis nagyon tiszteli Orbán Viktort

Curtis Orbán Viktorról: „Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet”

Nem titkolja, hova húz a szíve.

A magyar sztárvilágban egyre többen vállalják fel politikai hovatartozásukat, amiért sokszor még egymást is bántják a celebek. Ez persze nem tart vissza senkit attól, hogy nyíltan fejtsék ki a véleményüket a hazai politikáról. Curtisről korábban is tudni lehetett, hova húz a szíve, de a Mandinernek adott interjújában bővebben is kifejtette, hogyan áll a magyar politikusokhoz.

Curtis

Fotó: Birton Szabolcs

Mint mondja, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel kifejezetten jó viszonyt ápolnak és kölcsönösen követik egymást Instagramon, ahol néhanapján beszélni is szoktak. A lap kérdésére pedig elárulta, nagyon szívesen találkozna egyszer Orbán Viktorral is. 

„Természetesen, hogyne szeretnék. Bízom benne, hogy ez is eljön egyszer. Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat” – magyarázta a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top