nlc.hu
Aktuális

Curtis a politikáról

Curtis: „Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember”

A rapper nem érzi, hogy bármi rossz lenne a megnyilvánulásaiban.

Az elmúlt időszakban Curtis neve egyre többször hangzik el politikai szövegkörnyezetben. Habár korábban a rapper sosem beszélt arról, milyen politikai nézeteket vall, valami most megváltozott.

Curtis

Fotó: Birton Szabolcs

Minden akkor kezdődött, amikor beleállt Gáspár Győzőbe, amiért Ferencváros-szurkoló lett. Nem sokkal később a rapper egy interjúban Orbán Viktort dicsőítette, miszerint nagyon tiszteli a miniszterelnököt, akin látja, mennyire fontos neki a nemzet. Pár hete pedig Orbán Viktor évértékelőjén is megjelent, ahol Kubatov Gábor Fradi-elnökkel fotózkodott. 

Érthető, hogy a rajongói még nem tudják hova tenni, hogy hirtelen ilyen nyíltan vállalja politikai nézeteit… A 24.hu kiszúrta, korábbi Instagram-posztja alatt kérdőre is vonták, honnan ered ez, és akkor mire volt jó a korábbi összetűzése Győzikével. 

Győzikébe azért álltam bele, mert soha életében nem volt fradista, de most úgy viselkedik, mintha világéletében oda járt volna. És ezt csak is azért teszi, mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember

 – fogalmazott a rapper, majd hozzátette, neki van elég slágere és felkérése is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top